KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335 Pga ferieavvikling vil det kunne ta litt lengre tid enn normalt før du mottar varer hvis du bestiller i perioden 2.- 11. juli.
Meny
0
02. februar 2013
by Ulf Tjåland

TVK Elite – årets amatørlag 2012

LagTVK2013TVK Elite ble av nettstedet www.sykl.no rangert som beste amatørlag på landevei i 2012. ( http://sykl.no/?p=1270 ) Squeezy fortsetter samarbeidet med TVK Elite og samarbeidet går inn i vår 4. sesong. Vi har fått en oppdatering fra Terje Thu som er sportsdirektør for TVK Elite.
Sportsdirektør TVK Terje Thu:
Vi er allerede godt i gang med sesongforberedelsene til 2013 hvor vi ønsker å forsterke vår posisjon som Norges beste amatørelitelag. For 6.sesongen på rad opprettholdes elitesatsinga på landevei i TVK – en av de mest langvarige satsinger på klubbnivå i moderne tid. Våre sponsorer gjør dette mulig – så takk, nok en gang.
MEN; handler vårt eliteprosjekt bare om å bli best? Nei, for oss er veien like viktig med de berikende og utviklende opplevelsene vi får med oss underveis.
5-19.januar gjennomførte elitelaget treningssamling på Gran Canaria. Hele bruttotroppen var på plass, både kontraktsryttere og hospitanter.  Eldste utøver i troppen, Kjetil Ertsås, har redigert en “tøff” oppsummeringsvideo som dere finner her:
http://www.youtube.com/watch?v=yKy7KKG8euY
26.januar gjennomførte vi vintersesongens andre prestasjonstest i testlaben (utholdenhet/terskel). Prestasjonsgruppa hadde en gjennomsnittlig forbedring av testprestasjoner på 5,8% – sammenlignet med forrige test, 1.desember.
Etter 2 uker hjemme i Norge er elitelaget på vei til nok en treningssamling i Spania. 2-16.februar er vi samlet på Mallorca sammen med resten av sykkellinja på Melhus Videregående Skole.
Med vennlig hilsen,

Terje Tho

Sportsdirektør / hovedtrener

Trondhjems VK Elite

http://www.tvk.no/aktivgruppene/eliteu23-landevei