KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335
Meny
0

Om oss

SQUEEZY AS markedsfører og selger flere merkevarer for idrettsutøvere på det norske markedet. I tillegg til vårt hovedmerke SQUEEZY Sports Nutrition har vi følgende merker:

Fjord Sport Minerals – mineraler/salter/elektrolytter for idrettsutøvere – Crampfix, Crampfix Superwarm, Lactate Control, Blue Fish

Sportique Skincare – sportskremer og oljer

Nipguard og Runguard – gnagsår/friksjons beskyttelse

SQUEEZY Sports Nutrition

SQUEEZY er kjent for sine effektive og skånsomme produkter og er et naturlig førstevalg for utøvere som ønsker optimal energitilførsel.

SQUEEZY leverer alle de energiprodukter du trenger for utholdenhetsidrett: barer, sportsdrikke, restitusjonsprodukter og ikke minst markedets største utvalg av energigel. I tillegg har vi et stort utvalg spesialprodukter og tilbehør.

Alle SQUEEZY produkter fremstilles i Tyskland og inneholder utelukkende naturlige ingredienser.

Tilsetningsstoffer som ikke har en positiv effekt på din prestasjon er konsekvent utelatt. Du finner for eksempel verken fargestoffer eller unødig smakstilsetning. Dette er en viktig årsak til at produktene er skånsomme mot magen, lett opptakelige og med en ”rolig” og ikke for søt smak.

SQUEEZY bruker alltid en blanding av komplekse karbohydrater. Alle produkter inneholder derfor både raske og mer langsomme karbohydrater. Dette gir rask energiførsel samtidig som energien varer. På denne måten unngår du for store blodsukkersvingninger. Store blodsukkersvingninger er negativt for din prestasjon og blir lett resultatet dersom du bruker produkter med for mye raske karbohydrater (eks. glukose /glukosesirup).


For mye raske karbohydrater vil også kunne hemme næringsopptaket og forårsake mageproblemer.