KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335 Pga ferieavvikling vil det kunne ta litt lengre tid enn normalt før du mottar varer hvis du bestiller i perioden 2.- 11. juli.
Meny
0
06. mai 2016
by Ulf Tjåland

Team Coop-ØsterHus går for seier

Coop-ØsterHus i front, Skive Løbet, foto Einar O. LandaI helgen kjører Team Coop-ØsterHus to av vårens høydepunkt når laget stiller til start i de norske UCI-rittene Sundvolden GP og Ringerike GP.

Lørdag venter Sundvolden GP, som er et nytt ritt på UCI-kalenderen som avløser for de seneste års Hadeland GP. De totalt 157 kilometer slutter med en 4,5 kilometer stigning med en snittprosent på 7,5 opp til mål på Krokkleiva. Det er med andre ord lagt opp til en lekkerbisken av en buffet for feltets klatrere.

Søndag er det en gammel kjenning på programmet med Ringerike GP på 174 kilometer. Tradisjonen tro avsluttes rittet med lokale runder inklusiv den beryktede Riperbakken i Hønefoss sentrum. Her var August Jensen og Øivind Lukkedal (daværende Ringeriks – Kraft) i fjor med i tetgruppen til mål som henholdsvis nummer fem og seks. I 2014, da Sven Erik Bystrøm kjørte for laget, ble han nummer to.

– Det er to prestisjefulle løp som står høyt på listen for spesielt de norske kontinentallagene. Derfor er der press på for å prestere, men vi skal være i stand til å håndtere dette presset. Målet for helgen er helt klar å hente en seier, gjerne to, sier sportsdirektør Olav Alexander Benjaminsen, som i øvrig kan glede seg over å ha en stort sett skadefri trupp til disposisjon.

I Sundvollen GP stiller Team Coop-ØsterHus med følgende ryttere:
Ole André Austevoll, Håvard Blikra, Krister Hagen, August Jensen, Oscar Landa, Øivind Lukkedal, Andreas Sandnes Olsen og Even Rege.

Til Ringerike GP blir Even Rege erstattet av Magnus Børresen.

Begge rittene kan følges direkte på procycling.no. I tillegg vil det vises sammendrag fra begge rittene på TV2 Sportskanalen.