KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335 Pga ferieavvikling vil det kunne ta litt lengre tid enn normalt før du mottar varer hvis du bestiller i perioden 2.- 11. juli.
Meny
0
13. april 2016
by Ulf Tjåland

Store forventninger til Team Coop-ØsterHus i Frankrike

AugustJensenMed en meget sterk sesongstart er forventningene skyhøye til rytterne i Team Coop-ØsterHus når de onsdag stiller til start i det franske etapperittet Tour du Loir et Cher E Provost. 

 

Rittet går over fem etapper i nærheten av den franske byen Blois cirka 200 kilometer sør for Paris. Her er terrenget forholdsvis flatt, og derfor kan vinden bli en avgjørende faktor. Det passer godt for det rogalandsbaserte laget.

– Sidevinden er noe vi tidligere har vist at vi behersker godt, men nå må vi se hvor mye det blåser. Værmeldingene melder ikke om alt for mye vind. Uansett, med den offensive kjøringen og gode formen som flere ryttere har vist i år, er det lov å håpe på både en etappeseier og en fremskutt plassering sammenlagt, sier sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

Samtidig er det et ritt som både laget og flere av rytterne har kjørt tidligere og derfor kjenner godt. I fjor ble det til en samlet femteplass for Fredrik Strand Galta, som etter fjorårets sesong ble proff og i år kjører for franske Delko Marseille Provence KTM.

Team Coop-ØsterHus stiller til start med følgende seks ryttere:
Krister Hagen, Håvard Blikra, August Jensen, Ole André Austevoll, Øivind Lukkedal og Even Rege.