KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335
Meny
0
06. januar 2014
by Ulf Tjåland

Squeezy AS

SQUEEZY leverer energiprodukter til aktive idrettsutøvere og mosjonister.

Våre produkter gir utøveren riktig sammensatt energi fra naturlige kilder og er spesielt skånsomme mot magen. SQUEEZY har unike og innovative produkter med høy brukervennlighet og er spesielt rettet mot utholdenhetsidretter som sykkel, triathlon, langrenn og løping.

Verdens første energi gel ble lansert i 1987 under navnet SQUEEZY Liquid Energy. Det var professor Timothy (Noakes) og hans forskningsteam ved Universitet i Cape Town som utviklet gelen. På begynnelsen av 90-tallet ble SQUEEZY gelen lansert i Europa og SQUEEZY begynte utviklingen og markedsføringen av andre produkter. Idag har SQUEEZY et fullt sortiment produkter for utholdenhetsidrett.

Alle SQUEEZY produkter produseres i dag i Tyskland.

SQUEEZY Athletic er utviklet for idrettsutøvere og aktive mosjonister som ønsker en vektredusjon og bedret  kroppssammensetning. Dette er unike produkter som raskt og effektiv reduserer kroppens fettmengde og opprettholder eller øker muskelmassen.

SQUEEZY AS distribuerer også flere andre merkevarer i Norge.

Sportique Skincare er hudprodukter for idrettsutøvere med blant annet setekrem, varmekrem, massasjeprodukter etc.

Fjord Sport Minerals produserer kosttilskudd for idrettsutøvere bla. Crampfix, Crampfix Superwarm og Lactate Control. Alle produktene er utviklet og produsert i Norge og dekker spesifikke behov blant idrettsutøvere.