was successfully added to your cart.

Handlekurv

NyheterSqueezy Athletic

Squeezy Athletic

By 19. april 2014 No Comments

Squeezy Athletic barMed Squeezy Atheltic kan du redusere kroppens fettmengde samtidig som du opprettholder eller øker muskelmassen slik at du får en varig vektreduksjon.

I løpet av kort tid – 3 til 5 dager – vil du med riktig bruk oppleve en merkbar og varig effekt.

Squeezy Athletic sørger for et stabilt lavt blodsukker gjennom døgnet (GI<16,5). Dette er årsaken til at fettforbrenningen maksimaliseres. Under dietten føler du deg opplagt og kan uten problemer trene. Mange føler også økt energinivå når kuren avsluttes. Squeezy inneholder alle nødvendige næringsstoffer. Er perfekt dersom du ønsker en rask vektreduksjon før sesongstart eller bare økt trivsel.

Produktene

Squeezy Athletic 3 dagers diett
Squeezy Athletic 5-dagers diett
Squeezy Athletic Bar 40 g
Shaker 700 ml
Forhandlerliste Squeezy Athletic:

Boa Sykler, Spinn Stavanger, Bike Brothers (Forus og Madla), Mestersykkel, Olympiasport, Milslukern, Sørensen Sykler, Foss Sport, Lars Gaute Sport (Nærbø og Varhaug)

Hva er Squeezy Athletic?

Squeezy Athletic er en måltidserstatning i pulverform basert på den funksjonelle ingrediensen VITALOSE20. Pulver blandes ut i væske og erstatter vanlige måltider – Squeezy Athletic inneholder alle næringsstoffer du trenger i løpet av en dag.

Hvordan virker Squeezy Athletic?

Squeezy Athletic er en måltidserstatning som har en svært lav glukemisk indeks (GI<16,5). Det gir et stabilt og kontinuerlig lavt blodsukkernivå gjennom døgnet. Et stabilt og lavt blodsukkernivå sørger for at kroppen står på maksimal fettforbrenning – samtidig er du opplagt i både kropp og hode. Mange opplever økt energi. Du vil kunne gjennomføre treningsøkter og fungere optimalt i jobbsammenheng.

Squeezy Athletic gir kroppen nok energi slik at den ikke går i sparemodus. Samtidig maksimaliserer det stabilt lave blodsukkeret kroppens evne til å forbrenne fett.

Du vil derved i løpet av kort tid redusere kroppens fettreserver samtidig som du opprettholder eller øker muskelmassen. I av 3-5dager vil du ved riktig bruk oppleve en merkbar effekt:

 • kroppens fettmengde er redusert
 • muskelmasse er opprettholdt
 • fettprosent og vekt er redusert.

Hemmeligheten bak Squeezy Athletic

Hemmeligheten er VITALOSE20. VITALOSE20 er fullkorn hvete som gjennomgår en patentert fermenteringsprosess ved hjelp av gjær og melkesyrebakterier. Nesten all stivelse brytes ned og man sitter igjen med et pulver med svært lav glukemisk indeks, og med svært høy biotilgjengelighet. Biotilgjengelighet er et uttrykk for hvor effektivt næringstoffer absorberes i tarmen og tas opp i kroppen. Squeezy Athletic er med andre ord høyoktan ernæring som gir minimal blodsukkerstigning.

Kritikken av tradisjonelle dietter for vektreduksjon

De fleste dietter for vektreduksjon baserer seg på å redusere energiinntaket til et minimum og da spesielt fra karbohydrater og fett.
De fleste vil oppleve at de i løpet av en slik diett mister vekt.
Problemet er at kroppen settes i sparemodus og kroppens energiforbruk går ned. Du føler deg slapp og orker lite. Kroppen henter energien fra der den er lettest tilgjengelig – nemlig i muskelcellene. Resultatet er at du i stor grad tærer på muskulaturen og ikke på fettreservene.
Dersom man ikke samtidig legger om livsstil og spiser sunnere og trener mer, vil de fleste oppleve en rask vektoppgang etter en slik diett – den såkalte Jojo-effekten. Fordi muskelmassen er redusert, vil mange oppleve at vekten legger seg på et nivå over det de hadde før dietten startet.

 

Praktiske råd og tips

 • Ikke tenk på vekt, men på forholdet mellom fett og muskelmasse. Husk at muskler veier mer enn fett.
 • Bruk mer om man føler en får for lite. Er viktig at kroppen får nok næring, samt at blodsukkernivåene holder seg stabilt lave.
 • Husk at en stor person forbrenner mer enn en liten, og at en muskulær kropp trenger mer energi enn en utrent kropp.
 • Unngå de hardeste treningsøktene, og tilfør mer næring etter fysisk aktivitet.
 • Best resultat oppnåes om man blander med vann, men kan også blandes med lett produkter som yoghurt og skummet melk
 • Kan smakstilsettes med eks kanel for mer smak.
 • Gjennomfør gjerne en kroppsanalyse før og etter kur

 

Mattips

Dersom du ønsker å spise ordinær mat i kombinasjon med Squeezy Athletic er dette fullt mulig. Du skal bare sørge for at det du spiser ikke reduserer effekten av dietten.

 • Du skal konsekvent unngå alle raske karbohydrater dvs produkter med høy glykemisk indeks. Husk at dette gjelder også sukker i kaffe og te.
 • Tunfisk, laks og kyllingfilet er gode proteinkilder.
 • Bruk rå grønnsaker og salat fremfor kokte grønnsaker eller frukt.
 • Begrens inntaket av karbohydrater generelt, men forsyn deg gjerne litt av grovt brød, fullkornpasta eller råris.
 • Unngå sauser og dressing. Unngå også ferdigretter.
 • Tilbered små porsjoner.
 • Kombinerer kjøtt/fisk, rå grønnsaker og litt karbohydrater
 • Planlegg måltidene på forhånd – kjøp inn det du trenger før du starter dietten.