KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335 Pga ferieavvikling vil det kunne ta litt lengre tid enn normalt før du mottar varer hvis du bestiller i perioden 2.- 11. juli.
Meny
0
09. september 2013
by Ulf Tjåland

Rapport fra Triathlonlandslaget før VM i London

Kristian_Blummenfelt_640Torsdag 12. september start VM i triathlon i London. Start og mål er midt i Hyde Park. Norge stiller med 3 deltagere i juniorklassene som alle har gode sjanser til å hevde seg. Sportssjef Arild Tveiten har laget følgende rapport fra landslaget:

Det nærmer seg slutten på en lang og hektisk sesong, og jeg tenkte å komme med en liten oppdatering på de siste ukers konkurranser og også litt om forventninger frem mot VM. I tillegg kan jeg offisielt meddele en hyggelig nyhet:
Olympiatoppen har nå bekreftet at de går inn og støtter oss økonomisk og med ressurser frem mot OL i Rio ( også mot 2020 faktisk). For oss betyr det at den jobben som vi har gjort til nå blir verdsatt og lagt merke til høyere opp i systemet. Men det viktigste  er jo den støtten og supporten vi får frem mot Rio.
Det gjør det litt lettere og litt mer motiverende og jobbe fremover de neste årene. Og jeg kan love dere alle at vi skal jobbe knallhardt for å klare målet vi har satt oss.
Det har vært en hektisk måned med mange konkurranser for våre beste utøvere, og generelt sett så må vi kunne si at resultatene har vært veldig bra. Og jeg som sportssjef er veldig fornøyd med utviklingen. Alle har utviklet seg bra som utøvere gjennom sesongen og våre beste juniorer er også blant de beste seniorene i Europa.
Forventninger til VM:
I VM så stiller vi med 3 deltakere i juniorklasse: Lotte Miller som eneste jente og Kristian Blummenfelt og Jørgen Gundersen i gutte klassen.
Det er ingen hemmelighet at vi går for medalje og allerhelst gull på guttesiden med Kristian. Planen for hvordan vi skal være i posisjon til å klare dette er lagt. Vi håper også at Jørgen kan være med og kjempe om en plass blant topp 10.
For Lotte så har hun selv sagt at topp 10 er målet. Hun er første års junior og har to år igjen i denne klassen, så vi har lagt opp til en langsiktig utvikling. Men med formen til Lotte i disse dager, så kan det fort bli enda høyere på resultatlista.
Konkurransene går på torsdag førstkommende. Lotte skal i ilden kl. 08.00 lokal tid, mens guttene kjører kl. 10.00.
 vil benytte meg av anledningen til å takke for støtten så langt og support med topp utstyr. Uten denne hjelpen så hadde vi ikke kommet der vi er i dag!