KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335
Meny
0
24. januar 2014
by Ulf Tjåland

Rapport fra TEAM NPRO

TEAMNPROEt av årets høydepunkt – Marcialonga, nærmer seg med stormskritt. Team NPRO er klare til avreise med et reisefølge på 17 personer totalt.
Vi er godt forberedt og ser frem til en spennende konkurranse i det 70 km lange turrennet. Vi stiller i år til start med 5 herreløpere der vi har ambisjoner om å ta steget helt til topps. Geir Ludvig Aasen Ouren, Børre Næss, Svein Tore Sinnes, Stian Hoelgaard og Jonas Nielsen utgjør den motiverte troppen som skal gi alt i kampen om de gjeveste plassene. Løypa passer oss godt og vi håper det blir skarpt føre mesteparten av veien opp til Cavalese.
Vibeke Skofterud som i forrige uke offentliggjorde sin omprioritering fra OL til langløp holder seg hjemme i Norge grunnet sykdom. Vi ønsker henne god bedring og håper at hun er raskt tilbake i Swix Ski Classics cup´n.
Store deler av teamet reiser etter Marcialonga på samling til Seefeld hvor løperne skal slappe av, trene og teste ski frem til König Ludwig Lauf går av stabelen helgen etter i Oberammergau. Grunnet snømangel er vi pt usikre på om rennet blir noe av, men vi håper i det lengste.
Marcialonga sendes direkte på TV2 med sendestart kl. 0800 – 1313.
Lykke til alle sammen.