KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335
Meny
0
10. mai 2014
by Ulf Tjåland

Rapport fra Frøy Bianchi

181033_347405288712004_1853157702_nDenne helgen kjører de beste hjemlige landeveissyklistene Hadeland og Ringerike Grand Prix. Av Squeezy lagene er både TVK, KCK, Rye, Ottestad og Frøy Bianchi invitert til å delta.

De møter knalltøff motstand fra sterke norske og utenlandske lag. Sportsdirektør Carl Erik Pedersen i Frøy Biacnhi har sendt oss en liten oppdatering.

 

 

Sportsdirektør Carl Erik Pedersen (Frøy Bianchi):

– Vi sykler mange spennende ritt for tiden. Både Hadeland og Ringerike er tøffe ritt med mange harde bakker, og jeg håper  våre folk skal markere seg. Vi stiller stort sett med alle rytterne. Unntaket er Phan Åge Haugård, som det for lenge siden ble avklart ikke skal sykle denne helgen.

 

Hadeland Grand Prix har start på Brandbu og målgang og målgang i Lynnebakken lenger sør i Gran kommune, mens Ringerike Grand Prix har start og mål fra Hønefoss sentrum. Se rittets hjemmeside for mer informasjon.

 

God innsats på Jylland sist helg.

Forrige helg stilte Frøy-Bianchi i tre enkeltritt på Jylland i Danmark, i det som kalles Nordvestjyske Cykelweekend. Også her var innsatsen lovende.

 

– Det er krevende å sykle på Jylland med mye sidevind som gjør at feltet splitter seg i flere grupper. Frøy-Bianchi syklet godt som lag, og vi hadde Phan Åge  Haugård med i tetgruppa til mål fredag og Elias Spikseth med søndag. Phan Åges 15.plass fredag ble beste individuelle resultat.

 

Vil ellers trekke fram innsatsen til førsteårsenioren Jon Breivold, som fortsetter den gode utviklingen fra i fjor.

 

– Jon imponerte på Jylland, selv om han som en fersking fikk juling mot slutten av rittet. Han fikk virkelig vist potensialet sitt, påpeker sportsdirektøren.

 

Snart Tour of Norway

 

Etter rittene  i helgen står Tour of Norway for tur. Her er det gode muligheter for å se Frøy-Bianchis ryttere i aksjon, for eksempel på etappen fra Drøbak til Sarpsborg 22. mai. Løypa går på veier i Follo som er godt kjent av Frøys turryttere. Også avslutningsetappen fra Gjøvik til Hønefoss med avsluttende runder på Eggemoen bør være attraktive for publikum.

 

Etter Tour of Norway settes kursen utenlands igjen. Først stiller et seksmannslag i det prestisjefylte rittet Flesche de Süd i Luxembourg, før det blir en dags kjøring til østlige Slovakia og Tour de Slovakia.