KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335 Pga ferieavvikling vil det kunne ta litt lengre tid enn normalt før du mottar varer hvis du bestiller i perioden 2.- 11. juli.
Meny
0
24. januar 2013
by Ulf Tjåland

Oppdatering TEAM-Trøndelag

TeamTrøndelagSmørebuVi har fått en oppdatering fra Thomas Ekrem i TEAM -Trøndelag. Den følger her:

Da er det på tide å gi våre kjære samarbeidspartnere en liten oppdatering. Skisesongen er godt i gang, men det viktigste gjenstår.

Vi åpnet på Beitostølen, hvor Emil sin 10 plass på 15 km klassisk var helgas høydepunkt rent resultatmessig. Deretter var hele gjengen samlet på Gålå en ukes tid, vi avsluttet oppholdet med BUL- sprinten. Det ble kun gjennomført ett skirenn denne helga på grunn av kulde. Det var en sprint skøyting, der kjørte gutta lagtaktikk i en av kvartfinalene, god TT-reklame! Emil fikk en knallsterk 3 plass og Kathrine ble 5.

På grunn av lite snø i Trøndelag dro de fleste av oss til Spåtind for noen fine dager på ski før Skandinavisk Cup på Sjusjøen siste helga før jul. Her var det 3 skirenn, med veldig god laginnsats alle dager. Vi nevner Kathrine sin 3 plass på sprinten, Astrid nummer 4 på 15 km fellesstart klassisk og Anders 9 og Ronny 11 på 30 km fellesstart klassisk var denne helgas beste resultat.

Vi startet det nyåret med Skandinavisk Cup i Østersund. Dette var siste mulighet for å kvalifisere seg til U23-VM og verdenscupdeltakelse før NM. En viktig helg for oss. Heldigvis leverte de fleste av oss varene. Ronny gikk så fort at han ble tatt ut for å dra til La Clusaz i Frankrike og har der representert Norge i verdenscupen i helgen som gikk. Mathias og Emil skal representere Norge i U23-VM i Liberec, Tsjekkia, samtidig som resten av oss skal kjempe om gode plasseringer i NM på Vang. Både NM og U23-VM starter i dag og varer ut uka. NRK1 sender NM øvelsene hver dag så vi håper å gå fort nok til å få noen glimt i rampelyset.

Hittil i sesongen har vi levd opp til målet om å være Norges beste rekrutteringslag, og vi jobber beinhardt hver dag for at sesongen skal fortsette enda bedre enn den har startet. Før helgen avsluttet vi en samling på Steinkjer hvor vi har forberedt oss til NM. Det er god stemning i laget og vi er alle veldig takknemlige for at dere gjør det mulig for oss å satse mot våre mål.

Besøk oss på www.teamtrondelag.no og følg oss gjerne på twitter: @Team_Trondelag for hyppige oppdateringer.

Vi takker TrønderEnergi, Koteng, Sparebank1 SMN, Swix og Squeezy for at dere fortsetter samarbeidet med oss!

 

Vi takker TrønderEnergi, Koteng, Sparebank1 SMN, Swix og Squeezy for at dere fortsetter samarbeidet med oss!