KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335 Pga ferieavvikling vil det kunne ta litt lengre tid enn normalt før du mottar varer hvis du bestiller i perioden 2.- 11. juli.
Meny
0
08. juni 2015
by Ulf Tjåland

Nordsjørittet 13. juni- årets sykkelfest nærmer seg

Nordsjørittet2012Nordsjørittet har nå 11.000 påmeldte. Rittet er 91 km i flott natur fra Egersund til Sandnes og starten går lørdag 13. juni. 

SQUEEZY er sponsor og er selvsagt tilstede både ved startnummerutdeling på Gann Videregående skole i Sandnes (torsdag/fredag) og ved starten i Egersund lørdag morgen/formiddag. Våre representanter har deltatt i rittet mange ganger og har gode tips og råd å komme med. Vi anbefaler også at dere tar en titt i vår spise- og drikkeplan som kan lastes ned her.

Link til Spise og drikkeplan: SQUEEZY Nordsjørittet folder2015-final

Den fås også når startnummeret hentes eller hos din SQUEEZY forhandler i Rogaland.

Vi kjørte gjennom løypen i går og det er gode og faste forhold.  Værmeldingen viser 15 grader, sol og svak vind. Det kan ikke bli bedre.

IMG_2825

Startområdet i Egersund badet i morgensol.

Vi minner også om vår Nordsjørittpakke som er inneholder alt du trenger av energiprodukter. Den fås kjøpt ved startnummerutdeling.

Nordsjørittet er først og fremst en massemønstring, men også mange av våre syklister stiller til start. Team Coop-Østerhus stiller, og de får tøff motstand fra de siste års beste terrengsykkellag – Team Trek Mesterhus – med fjorårets 3. mann Anders Fiskvik i spissen.

 

For mer informasjon, besøk www.nordsjorittet.no