KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335 Pga ferieavvikling vil det kunne ta litt lengre tid enn normalt før du mottar varer hvis du bestiller i perioden 2.- 11. juli.
Meny
0
02. mars 2016
by Ulf Tjåland

Coop-ØsterHus blåser til angrep

Coop-ØsterHus, trening i SpaniaTeam Coop-ØsterHus tar sikte på å følge opp fjorårets rekordsesong. Første mulighet for seier kommer i helgen når sesongen innledes i Nederland og Frankrike. Laget har de siste ukene vært på treningssamling i Spania.

 

 

Med fem UCI-seiere og totalt 358 UCI-poeng ble 2015-sesongen den beste noensinne for Team Coop-ØsterHus. I helgen går jakten inn på nye triumfer i de to endagsrittene Ster van Zwolle i Nederland og Grand Prix de la Ville de Lillers Souvenir Bruno Comini i Frankrike.

– De første løpene for sesongen er alltid spennende med tanke på at det er første gangen vi får målt krefter mot konkurrentene. Flere av guttene har vist gode takter på våre treningssamlinger i Spania, men der er noe annet å kjøre løp. Når det er sagt, så må jo noen vinne de første løpene også, og planen er å fremstå som et offensivt lag, sier sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen, som selv debuterer bak rattet for Team Coop-ØsterHus.

Flat og vindfullt

Håvard Blikra tok en imponerende 3. plass i fjorårets Ster van Zwolle.

Håvard Blikra tok en imponerende 3. plass i fjorårets Ster van Zwolle.

I fjor deltok laget også i Ster van Zwolle, hvor det ble en flott tredjeplass til Håvard Blikra, da det til slutt ble spurtet om seieren i en mindre gruppe. Sportsdirektøren forutser en liknende utvikling i år.

– Begge løpene er flate hvor vind og posisjonering kommer til å være de avgjørende faktorene. I Zwolle i fjor sprakk det opp flere ganger på grund av vinden. Det må vi være forberedt igjen i år – også i Lillers på søndag, sier Benjaminsen.

Med på det første løpet har laget Stein Ørn, som sammen med resten av ledelsen skal være med til å gjennomgå ønsket kjøremønster og lagarbeid for sesongen.

Team Coop-ØsterHus tar med følgende ryttere til de to rittene:
Ole André Austevoll, Håvard Blikra, Magnus Børresen, Krister Hagen, August Jensen, Oscar Landa, Øivind Lukkedal, Andreas Sandnes Olsen og Even Rege.