KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335 Pga ferieavvikling vil det kunne ta litt lengre tid enn normalt før du mottar varer hvis du bestiller i perioden 2.- 11. juli.
Meny
0
29. januar 2013
by Ulf Tjåland

Avtale med Norges Triathlonforbund

Kristian_Blummenfelt_640

Kristian Blummenfelt

Squeezy har inngått en omfattende samarbeidsavtale med Norges Triathlonforbund. Avtalen innebærer at landslagets utøvere skal bruke Squeezy produkter i alle sammenhenger. Avtalen omfatter også Sportique Skincare.

 

Norges Triathlonforbund har en omfattende satsing på landslaget som består av en rekke unge og lovende utøvere. Faktisk ligger flere at utøverne i fremste rekke i verden i sine årsklasser. Kristian Blummenfelt (Bergen TC) ble eksempelvis kåret til årets junior triatlet i Europa i 2012 og han har et år igjen som junior. Andre spennende navn er brødrene Jørgen og Gustav Iden (Åsane CK), Lotte Miller (Stavanger TK) og Jørgen Gundersen (Eidsvoll SK).

Triathlon er idrett i stor vekst i Norge – ikke bare innen eliten. Triathlon som masseidrett er også i ferd med å få sitt gjennombrudd. En rekke triathlon-arrangementer opplever sterk deltagervekst og de største arrangementene som Oslo Triathlon og Hove Tri var begge fullbooket på kort tid i 2012. Arrangementer som  Norseman og Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon er etablert som begivenheter for triatleter fra hele verden.

Squeezy har siden lanseringen hatt en spesiell posisjon blant triatleter. Da Squeezy lanserte verdens første energi gel for over 25 år siden, var det triatletene som først begynte å bruke dette som viste seg å revolusjonere moderne sportsernæring. Siden har triathlon og Squeezy vært nært knyttet sammen.