SQUEEZY Energy Gel 500 ml refiller – Cola + koffein

In Stock

Varenummer: GE28 / Kategori:

kr 219

Refiller for 125 ml flasken. Vennlig for lommeboken og for miljøet. Gelen er tyntflytende og derfor svært lett å få ned. Blandingen av både raske og langsomme karbohydrater gir en gel som uten risiko også kan brukes tidlig i en konkurranse. Med koffein

Klar
Antall

SQUEEZY lanserte verdens første energi gel i 1987 og har siden vært ledende innen gel-produksjon. Alle SQUEEZY geler er magevennlige og inneholder både raske og langsommere karbohydrater samt salter.

Ernæringsmessig er energigelen på flaske så godt som identisk med gelen som er i porsjonsposene med koffein. Den er like skånsom mot magen og inneholder de samme karbohydratene samt elektrolytter og salter. Gelen på flasken er imidlertid litt tynnere i konsistensen.

SQUEEZY Energy Gel Refiller gjør at du alltid har energi gel tilgjengelig. Når 125 ml flasken er tom, er det bare å fylle den på nytt fra refillen. Dette sparer både miljøet og lommeboken din.

Fordeler med SQUEEZY Super Energy Gel:

Tyntflytende – lett å få i seg

Lav konsentrasjon av løse partikler i gelen – lav osmolalitet- fordi alle tilsetninger som ikke er absolutt nødvendige for energi opptaket er kuttet ut. Lav osmolalitet gir bedre opptak og er mer skånsomt mot magen

  • Maltodekstrin som hovedkilde for karbohydrater sikrer rask energi og en jevn energitilførsel over tid
  • Inneholder Natrium og Kalium for å understøtte muskulaturen
  • Med koffein for ekstra kick.
  • Enkel å ha med seg – enkel å bruke
  • Ingen kunstige søtningsmidler – kun naturlige ingredienser
  • Gluten og laktosefri
  • Kun vegetabilske ingredienser

Smak: Cola+koffein

Innhold: 500 ml

Anvendelse: Brukes under trening og konkurranse. Innta en porsjon hver 15-30 minutter sammen med vann (eventuelt sportsdrikk) Ved bruk av sportsdrikke og annet, tilpasses inntaket. Pass på å drikke tilstrekkelig med vann eller sportsdrikke.

Ingredienser SQUEEZY Super Energy Gel: Maltdekstrin, vann, glukose, aroma (sitron), natriumcitrat, syre (sitronsyre), kaliumcitrat, natriumklorid, kaliumsorbat, koffein, antioksidant (askorbinsyre).