SQUEEZY Energy Gel 125 ml flaske – Sitron

In Stock

Varenummer: GE16 / Kategori:

kr 105

Denne unike gel flasken inneholder 4 porsjoner og betjenes med en hånd. Det gir økt komfort, sparer tid og gir økt sikkerhet ved eksempelvis sykling i felt eller terreng. Flasken kan gjenbrukes, og det finnes 500 ml refiller. Gelen er tyntflytende og derfor svært lett å få ned. Blandingen av både raske og langsomme karbohydrater gir en gel som uten risiko også kan brukes tidlig i en konkurranse.

Klar
Antall

SQUEEZY Energy Gel

SQUEEZY lanserte verdens første energi gel i 1987 og har siden vært ledende innen gel-produksjon. Alle SQUEEZY geler er magevennlige og inneholder både raske og langsommere karbohydrater samt salter.

Ernæringsmessig er energigelen på flaske så godt som identisk med gelen som er i porsjonsposene. Den er like skånsom mot magen og inneholder de samme karbohydratene samt elektrolytter og salter. Gelen på flasken er imidlertid litt tynnere i konsistensen.

SQUEEZY Energy Gel Refiller gjør at du alltid har energi gel tilgjengelig. Når 125 ml flasken er tom, er det bare å fylle den på nytt fra refillen. Dette sparer både miljøet og lommeboken din.

Fordeler med SQUEEZY Energy Gel:

  • Tyntflytende – lett å få i seg
  • Lav konsentrasjon av løse partikler i gelen – lav osmolalitet- fordi alle tilsetninger som ikke er absolutt nødvendige for energi opptaket er kuttet ut. Lav osmolalitet gir bedre opptak og er mer skånsomt mot magen
  • Maltodekstrin som hovedkilde for karbohydrater sikrer rask energi og en jevn energitilførsel over tid
  • Inneholder Natrium og Kalium for å understøtte muskulaturen
  • Enkel å ha med seg – enkel å bruke
  • Ingen kunstige søtningsmidler – kun naturlige ingredienser
  • Gluten og laktosefri
  • Kun vegetabilske ingredienser

Smak: Sitron

Innhold: 125 ml

Anvendelse: Brukes under trening og konkurranse. Innta en porsjon hver 15-30 minutter sammen med vann (eventuelt sportsdrikk) Ved bruk av sportsdrikke og annet, tilpasses inntaket. Pass på å drikke tilstrekkelig med vann eller sportsdrikke.

Ingredienser SQUEEZY Energy Gel: Maltodekstrin, vann, fruktose, aroma, syre (sitronsyre), kaliumsorbat, natriumcitrat, natriumklorid, kaliumcitrat, antioksidant (askorbinsyre).