KONTAKT OSS (MAN-FRE 08:00–17:00): +47 40861335
Meny
0
19. juli 2013
by Ulf Tjåland

Aktivitetsoversikt Juli-August

Squeezy på Landegrensen

Det blir en svært hektisk juli og august for oss. Squeezy vil være tilstede på de fleste større idrettsarrangementene innen «våre» idretter. Nedenfor følger en oversikt over de største. Det er også en god guide for dere som planlegger en aktiv siste del av sommeren. Alle arrangementene er kvalitetsarrangementer som vi på det sterkeste anbefaler.

 

Viking Tour – 20.-26. juli

Nord-Europas flotteste etapperitt starter med prolog på Beitostølen lørdag 20. Juli. Vi har med egen mann på hele touren som i tillegg til nødvendig arsenal av Squeezy produkter tilbyr deltagerne Compex behandling mellom etappene. Se for øvrig Sylvain Chavanel og Tony Martins bruk av Compex under årets Tour de France – link

Valdresrittet – 20. juli

Terrengsykkelritt med over 700 forventede deltagere som går i flott høyfjellsnatur mellom Hallingdal og Valdres. Squeezy er sponsor, og det serveres Squeezy sportsdrikke på drikkestasjonene. Det vil være mulig å kjøpe Squeezy produkter i startområdet fra Intersport teltet. Seedingsritt til Grenserittet.

www.valdresrittet.no

Sandefjord Sykkelfestival – 25.-28. Juli

Sandefjord Sykkelklubb inviterer til sykkelfest siste helgen i juli. NM master, Sandefjordrittet og Sandefjord Grand Prix er slått sammen til Sandefjord Sykkelfestival. Squeezy er sponsor og vil være tilstede under hele arrangementet. Det vil være mulig å få kjøpt våre produkter. Compex Wireless til en verdi av kr 12.999-,- er 2. premie i Sandefjord Grand Prix. I fjor stakk Alexander Kristoff av med Compexen og skal være lykkelig fornøyd med maskinen som vi antar gjør en god jobb for ham i Frankrike for tiden.

www.sykkelfestival.no

Grenserittet – 2.-3. August

Grenserittet har lenge vært fulltegnet og et av de desidert største sykkelrittene  i Norge. Squeezy har inngått en 3-årig sponsoravtale som også omfatter Landegrensen. På festningen i Halden er vi tilstede i det store salgsteltet og i vårt eget telt fra torsdag til lørdag. I Strømstad er vi plass på Gymnasskolan fredag og lørdag.  Spise- og drikkeplan for Grenserittet finner du her  link.

www.grenserittet.com

Oslo Triathlon 10. august

Norges største triathlon med 1300 deltagere går i publikumsvennlige omgivelser i området rundt Sognsvann i Oslo. Squeezy er sponsor for annet år og vi vil være tilstede på Sognsvann før og under arrangementet – med muligheter for å gjøre en god handel

www.oslotri.com

Sommerløpet i Kristiandsand – 10. august

Sentrumsløp i Sørlandets hovedstad med 21 og 10 km løyper. Arrangeres for  2. år og det forventes minst 2000 deltagere. Squeezy er sponsor ,og våre produkter vil være tilgjengelige før og under arrangementet. Se for øvrig artikkel for tips om ernæring ved lengre løpekonkurranser link

 www.sommerlopet.no

Øyern Rundt – 11. August

Har etablert seg som et av største turrittene på landevei i Oslo-regionen. Mulighet for å kjøpe Squeezy produkter ved startnummerhenting.

http://www.sportsklubbenrye.no/node/18547

Pilegrimsrittet – 17. August

Pilegrimsrittet er i ferd med å etablere seg som Trøndelags største og beste terrengsykkelritt. 86 km langs den gamle Pilegrimsleden i forholdsvis lett terreng med målgang i Selbu 450 meter lavere enn startpunkt, gjør at dette er et ritt som de fleste kan delta i. Squeezy vil være tilstede både ved startnummerutdeling hos Selbusporten i Selbu og i full fart gjennom løypa på rittdagen.

www.pilegrimsrittet.no 

Axtri – Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon – 17. august

Dette er ingen vanlig halv ironman distanse. Totalt 4200 høydemeter skal forseres i vill Vestlandsnatur. Arrangementet er som vanlig fulltegnet og har god internasjonal deltagelse. Totalt antall deltagere er 250. Fjorårets Norseman vinner Henrik Oftedal er påmeldt og er en naturlig favoritt.

www.axtri.no

Tour de Fjords – 16.-18. august

Dette er et nytt arrangement som går over 3 dager. Squeezy er sponsor og vil være tilstede under arrangementet. Flere internasjonale lag stiller med World Tour lagene Belkin og Katusha i spissen. Av de norske er både Aleksander Kristoff, Lars Petter Nordhaug, Gabriel Rasch og Tor Hushovd bekreftet. I tillegg til proff-rittet arrangeres også et turritt i spektakulære omgivelser på lørdagen med start i Egersund og målgang i Stavanger. Det er samme trase som proffene avslutter 3-dageren med dagen etter.

www.tourdesfjords.no

Voss-Geilo – 24. august

Det nye store nasjonale turrittet på landevei sykkel går av stabelen for første gang med forventet over 1500 deltagere. Squeezy er sponsor og vil være tilstede ved startnummerutdeling hos Boa Sykler i Bergen og på Voss.

www.vossgeilo.no

Birkebeinerrittet

Squeezy vil være tilstede på markedet hos Intersport både på Rena og på Lillehammer.