was successfully added to your cart.

Handlekurv

News tickerNyheter

SQUEEZY + Team BN Bank = SANT

By 15. februar 2017 No Comments

SQUEEZY har inngått en samarbeidsavtale med langrennslaget TEAM BN Bank. Team BN Bank er et profesjonelt langdistanselag. Hovedmålsetningen er topplasseringer i Ski Classics – verdenscup i langdistanse.

Team BN Bank består av de meritterte skiløperne Øystein ”Pølsa” Pettersen, Simon Østensen og Morten Eide Pedersen samt ”tidligere” stand-up komiker Nils Ingar ”Nilsi” Aadne.

Laget forventes å markere seg sterkt i årets Ski Classics.

Laget

Øystein ”Pølsa” Pettersen (33 år) fra Oslo har en solid merittliste med OL-gull i Lagsprint sammen med Petter Nordthug i 2010 som et høydepunkt. Han har også en rekke pallplasseringer fra verdenscupen i sprint. Omskolerte seg til langdistanseløper for et par år siden og vant Ski Classics rennet La Diagnoela i fjor. Er før sesongstart nr 8 på verdensrankingen.

Simon Østensen (32 år) fra Hosle i Bærum ble nr 3 sammenlangt i Tour de Ski i 2007 og har NM gull på både 50 km og 15 km. Han har satset på langdistanseløp i flere år og har flere topplasseringer.

Morten Eide Pedersen (29 år) vant Ski Classics løpet Jizerska Padesatka i Tjekkia i 2015. Han er nr 5 på verdensrankingen før sesongstart.

Nils Ingar ”Nilsi” Aadne (34 år) er komikeren som bestemte seg for å bli toppidrettsutøver for en periode. Les mer om Nilsi på.

http://www.dn.no/blogg/nilsi_40

Sesongstart er på Beitostølen denne helgen, mens de første Ski Classics konkurransene er Pontresina – Prolog Ski Classics (27. nov.) og Livigno – La Sgambeda Ski Classics (3. des.).