was successfully added to your cart.

Handlekurv

News tickerNyheter

Sesongstart for triatletene i Abu Dhabi

By 1. mars 2018 No Comments

De siste sesongene har vært et lite eventyr for våre norske triatleter. Nå har vi flere utøvere i verdenstoppen. Kristian Blummenfelts 2. plass i verdensserie-finalen i fjor høst og nr 3 sammenlagt, var et foreløpig høydepunkt. I år er forventningene store før sesongåpningen i verdensserien(WTS) i Abu Dhabi fredag 2. Mars som sendes live på tv2 Sportskanalen.

Norge har 3 utøvere som har kvalifisert seg til start i Abu Dhabi gjennom sin plassering på verdensrankingen. Den siste tiden har laget ligget i høydetrening i Sierra Nevada.

Vår beste kvinnelige utøver, Lotte Miller er tilbake blant de beste etter en trøblete periode. Kristian Blummenfelt og Gustav Iden utgjør det norske innslaget blant herrene. Alle 3 rapporteres å være i god form. Det rapporteres om gode testresultater og utøverne stiller på start med klart mål om å hevde seg i toppen. Men det blir tøft for nesten alle de beste stiller på start med Mario Mola, Richard Murray og Jonathan Brownlee som de kanskje tøffeste konkurrentene i herreklassen. 9 av de 10 høyest rankede kvinnene er på startstreken, og 8 av de beste herrene.

Kristian Blummenfelt stiller med startnummer 2 som viser at han er den nest beste på verdensrankingen i startfeltet. Gustav har nr 38 og Lotte nr 39.

Konkurransen i Abu Dhabi er sprint. Det betyr 750 m svømming – 20 km sykkel og 5 km løp. Med andre full fart fra start til mål og masse action.

Nytt av året er at alle konkurransene i verdens-serien sendes direkte på TV2 sportskanalen.

WTS Abu Dhabi sendetid:

Sendetid Herre Elite:           fredag 2. mars  kl 10.25

Sende Dame Elite:               fredag 2. mars 12.25

 

Ellers er også https://triathlonlive.tv et godt alternativ.